< Tornar a notícies

La Fundació visita l’Escola Auró de Terrassa

El passat dissabte 24 d’octubre, els voluntaris i voluntàries de la “Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera” van visitar l’Escola Auró de Terrassa. Durant aquesta vista, els professionals van fer un rastreig de 185 nens. D’aquests, 15 van poder ser visitats i 12 van ser receptats amb ulleres noves.

L’escola Auró de Terrassa s’engloba dins el projecte VISIÓ PER A TOTHOM a Catalunya. Aquests projecte té com ha objectiu cobrir les necessitats visuals, detectar i tractar tots els casos de baixa visió evitable que pateixen les persones en situació de pobresa o risc d’exclusió social. La iniciativa vol garantir l’assistència oftalmològica gratuïta a persones sense recursos, especialment als joves i als nens.

A continuació, us mostrem algunes imatges de la visita: