< Tornar a notícies

La Jornada Zoolidària ha estat un èxit!

Gràcies Zoològic de Barcelona per l’organització de la jornada Zoolidària en benefici de la Fundació Ramon Martí i Bonet, aquest dissabte 25 de maig.

Els visitants van poder comprar l’entrada amb un descompte especial i part de l’import d’aquesta anirà destinat als projectes de Visió per a Tothom, de la Fundació Ramon Martí i Bonet, per a promoure el dret a la salut visual de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

Durant la jornada es va voler sensibilitzar els visitants que passaven per l’estand de la Fundació sobre la importància d’una bona salut visual. A més, es van dur a terme diferents activitats lúdiques i s’oferien productes solidaris per a recaptar fons pel projecte de la Fundació.

Gràcies una vegada més pel vostre compromís social i solidaritat i gràcies a tots i totes les que vau participar en la jornada Zoolidària.