< Tornar a notícies

La Fundació en xifres

La Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera és una entitat que es dedica a oferir serveis oftalmològics tant a infants com a adults que ho requereixen i es troben en situació de vulnerabilitat. Mitjançant el projecte “Visió per a tothom”, la fundació lluita dia a dia perquè no hi hagi cap persona en situació de risc que no pugui tenir accés a una vida complerta a conseqüència d’un problema visual.
Per aquesta raó, des de la Fundació us volem mostrar quins han estat els objectius assolits aquest any que hem deixat enrere.

Any 2021: un any més d’expansió i creixement per a la Fundació RMB.

Aquest darrer any ha estat un any d’expansió i creixement per a la Fundació Ramon Martí i Bonet, en el qual hem aconseguit fites molt significatives per a l’impacte de la fundació en la societat:

  • Noves i importants fonts de finançament com la Generalitat de Catalunya o l’Ajuntament de Barcelona, ens serviran per a mantenir la sostenibilitat del projecte.
  • Alhora, també s’han consolidat projectes com “Visió per a tothom” i “CaixaProinfància”, amb el que es pretèn arribar a 2.000 infants en situació de vulnerabilitat.
  • Pel que fa a l’actuació internacional, l’entitat també creix a partir de millores en els quiròfans de Perú amb l’adquisició de material, el foment i consolidació de la telemedicina al Txad a partir dels dispositius específics o bé el desenvolupament d’una assignatura d’oftalmologia en el campus de N’Djamena (Txad) per a seguir afavorint la formació de professionals en l’àmbit.
  • Jornades solidàries al Tibidabo i al Zoo de Barcelona.

Durant l’any 2021, gràcies a l’il·lusió i el treball constant del nostre equip d’oftalmologia conjuntament amb nombrosos professionals col·laboradors, s’han programat un total de 2647 visites, i hem lliurat 1847 ulleres.
És evident que el nostre compromís amb la societat per aquest 2022 només fa que crèixer i la nostra principal fita seguirà sent aumentar el nostre abast a partir de l’acompanyament, el desenvolupament i la implicació en projectes socials i sobretot en les persones.