< Tornar a notícies

La Fundació Ramon Martí i Bonet inaugura una jornada solidària en col·laboració amb l’Òptica i Audiologia Universitària

La Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera ha signat un nou conveni que té com a objectiu oferir a tots aquells pacients provinents d’entitats socials una revisió completa per part dels optometristes d’Òptica i Audiologia Universitària.

Mitjançant aquesta nova col·laboració, la Fundació Ramon Martí i Bonet oferirà mensualment atenció optomètrica a 20 pacients en risc d’exclusió social. La primera jornada solidària, celebrada el passat 21 d’octubre al carrer Mandri, va incloure un estudi de la graduació, la tria de muntures i la realització de diferents proves necessàries per la revisió oftalmològica, tals com la retinografia o l’estudi de la pressió ocular.

Addicionalment, l’esdeveniment compta amb la participació de diferents patrons de la fundació i voluntaris, com és el cas de Sor Lucia Caram. La impulsora de la Fundació del Convent de Santa Clara i del programa Invulnerables contra la pobresa infantil, que atén a famílies desfavorides, ha acompanyat en la segona jornada solidària a una trentena d’infants i adolescents en la revisió optomètrica d’aquest mes de novembre.

L’objectiu de la Fundació Ramon Martí i Bonet, especialment en aquests moments, és el de no deixar ningú enrere i donar accés a assistència oftalmològica a qui ho necessiti. Això esdevé una oportunitat de futur per molta gent amb dificultats i és imprescindible per salvaguardar quelcom tan preuat com la nostra visió.