< Tornar a notícies

La Fundació Ramon Martí i Bonet col·labora amb l’Associació Discapacitat Visual Catalunya (ADVC)

La Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera col·labora juntament amb l’Associació Discapacitat Visual Catalunya (ADVC), una associació sense ànim de lucre que dóna serveis a persones amb discapacitat visual.

 Aquesta és una de les entitats de referència a Catalunya en l’atenció i la prestació de serveis a persones amb discapacitat visual i, més concretament, a persones amb baixa visió.

 La finalitat de la seva tasca és donar servei a aquestes persones, indiferentment del seu grau de discapacitat, que pot ser total (B1), severa (B2) i lleu (B3). La seva missió té un punt de trobada amb la nostra, i és el fet de voler ajudar a tothom, principalment a qui més ho necessita. Per aquesta raó, l’Associació Discapacitat Visual Catalunya deriva a la Fundació Ramon Martí i Bonet, aquells pacients que es troben en una situació de vulnerabilitat i que podrien millorar la seva visió amb unes ulleres o amb tractaments específics realitzats pels professionals de la Fundació.