< Tornar a notícies

ÈXIT DE LA NOVA JORNADA DE LA FUNDACIÓ RAMON MARTÍ I BONET AL TIBIDABO

DISSABTE PASSAT, DIA 09 DE JULIOL, ES VA DUR A TERME UNA JORNADA SOLIDÀRIA DE LA FUNDACIÓ RAMON MARTÍ I BONET CONTRA LA CEGUERA

Per primera vegada, el teló de fons de la jornada va ser el Parc d’Atraccions del Tibidabo, que a més a més, va viure una de les jornades amb més gran afluència de la temporada, gràcies a la convocatòria de la Fundació i del mateix parc.

L’oferta que proposava la Fundació per a l’entrada al parc amb les ulleres #visióperatothom va ser un èxit. Tots els assistents en van poder gaudir, cosa que va permetre donar a conèixer el projecte Visió per a tothom a Catalunya i fer-ne difusió entre els visitants del parc.

Les entrades es van poder adquirir a 4 punts de venda repartits per les entrades i, a més a més, la Fundació va instal·lar una carpa a l’atalaia on òptics voluntaris van dur a terme revisions gratuïtes del fons de l’ull.

La jornada va comptar amb la participació i col·laboració dels patrons de la Fundació i de més de 50 voluntaris, i hi van acudir personalitats reconegudes, com Sor Lucía Caram, impulsora de la Fundació Rosa Oriol que atén a famílies desafavorides.

També va ser un dia destacat per la presentació del vídeo de promoció de la Fundació Ramon Martí i Bonet sobre les il·lusions òptiques, que es va poder veure a la nova atracció de projeccions en 4D, el Tibidabo.

La presentació va coincidir amb la inauguració de la nova atracció del Tren de la Bruixa, que va comptar amb la presència de diverses personalitats de l’Ajuntament de Barcelona i de l’àmbit institucional i polític.