< Tornar a notícies

ACTE D’ENTREGA DE LA MEDALLA DE LA DONA 2015

Fundación Ramon Martí i Bonet Acto de Entrega de la Medalla de la Mujer 2015

ENTREGA DE LA MEDALLA DE LA DEONA 2015 A LA SRA. MERCÈ LEONHARDT I GALLEGO I LA DRA. PILAR BAYER I ISANT

El passat dilluns 13 d’abril a les 19.30, es va realitzar al Teatre Parroquial de Sarrià, l’acte d’entrega de la Medalla de la Dona 2015 que concedeix anualment el districte de Sarrià-Sant Gervasi. Enguany, el guardó ha estat per a la Sra. Mercè Leonhardt i Gallego i la Dra. Pilar Bayer i Isant. El premi és en reconeixement a la seva tasca desenvolupada en el camp de la ciència.

L’acte, que va estar presidit per consellers municipals del districte, va comptar amb la presència d’unes 300 persones aproximadament. Amics, família i companys de feina es van sumar a la celebració, en el què hi va haver molts moments emotius i on, sobretot, es va voler destacar la gran tasca que totes dues han portat a terme durant la seva trajectòria.