< Tornar a notícies

NOU CONVENI INTERNACIONAL PER SEGUIR LLUITANT CONTRA LA CEGUERA

EL PROJECTE “VISIÓ PER A TOTHOM AL PERÚ”

Ens complau informar-vos que recentment hem firmat un acord de col·laboració amb el “Instituto Regional de Oftalmologia“ (IRO) del Perú amb la finalitat de millorar la salut visual dels ciutadans de la província de “Sánchez Carrión” (regió ubicada al nord del país).

El passat mes de novembre el diari peruà ” La Industria” va publicar una notícia informant sobre l’ esmentat conveni. Podeu llegir-la fent clic a l’enllaç següent:
http://www.laindustria.com/trujillo/regional/firman-convenio-para-luchar-contra-la-ceguera

El projecte “Visió per a tothom al Perú” ja es troba en fase d’ execució i gràcies a aquest acord ja s’ha pogut instal·lar un sistema de telemedicina i una consulta d’ oftalmologia totalment equipada a la ciutat de Huamachuco. Us deixem una fotografia de la inauguració del servei d’ oftalmologia que, a data d’ avui, ja és en ple funcionament.