< Tornar a notícies

Nova Jornada Solidària: T’esperem al Tibidabo el dissabte 16 de juliol!

Dissabte 16 de juliol d’11.00h a 22.00h, la Fundació Ramon Martí i Bonet durà a terme una nova Jornada Solidària al Parc d’Atraccions del Tibidabo per recaptar fons pel projecte Visió per a tothom a Catalunya

L’objectiu de la festa és recaptar fons pel projecte Visió per a tothom a Catalunya i donar a conèixer la tasca que s’hi du a terme. Amb el preu de l’entrada i del marxandatge de les paradetes de la Fundació dins el parc col·laboraràs en el projecte ajudant a millorar la visió dels infants en situació de vulnerabilitat.

La jornada d’enguany serà apadrinada per l’esportista barceloní Ander Mirambell, participant en els darrers quatre Jocs Olímpics d’hivern en la categoria d’skeleton.

No et perdis la jornada i vine a col·laborar! Podràs gaudir del parc, comprar les nostres ulleres solidàries  i sobretot, ajudar-nos a seguir treballant per garantir una salut visual i un futur per a tothom!

Sigues solidari, vine al Tibidabo el 16 de juliol i fes-te amb unes ulleres #visióperatothom!