< Tornar a notícies

La Fundació Ramon Martí i Bonet participa a la 6a Fira d’Economia Social i Solidària de Terrassa

El passat dissabte 27 de novembre al matí, Terrassa va acollir la sisena edició de la Fira d’Economia Social i Solidària. L’esdeveniment, que va ser organitzat pel servei d’Emprenedoria i Economia Social de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Terrassa, tenia com a objectiu facilitar un espai on mostrar el pes de l’economia social i solidària de la ciutat.

La fira va comptar amb la participació de fins a 52 estands d’empreses i entitats, entre elles la paradeta de Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera. Les voluntàries de la fundació van tenir l’oportunitat de donar a conèixer el projecte “Visió per a Tothom” als veïns de la ciutat. Així doncs, van explicar als assistents de la fira la necessitat de vetllar per una assistència oftalmològica en aquelles persones en situació de vulnerabilitat.

http://fundacioramonmartibonet.org/wp-content/uploads/2021/12/Paradeta-fira-terrassa-FRMB.jpeg

Les voluntàries de la Fundació van explicar el projecte “Visió per a Tothom” a la fira d’Economia Social i Solidària de Terrassa a la tinent d’alcalde de l’ajuntament de Terrassa (a la foto) i a totes les persones que es van apropar.

Finalment, la fira també va comptar amb actuacions de música en directe, així com diferents xerrades i tallers que a càrrec d’entitats socials d’arreu del territori.